iveco_trucks_logo

Като собственици на камиони, хладилни и бордови ремаркета ние извършваме превози в страната, в цяла европа, в Русия и Турция като гарантираме за бързата и безпроблемна доставка на товарите.

Автомобилите ни са снабдени с хладилни полуремаркета. Предимно сме се насочили към транспорт на замразени месни и други хранителни продукти, текстилна и селскостопанска продукция за Европа. Също така специализираме в превоз на групажни пратки от и към Европа.

Автомобилните ни композиции пътуват с по двама шофьори, което е най-важното условие за бързите и навременни доставки на вашите стоки. В съвременните условия това е голямо конкурентно предимство, което води нови клиенти, които търсят сигурност, бързина, надеждност и работа с професионален екип.

Постоянното обновяване и разширяване на автомобилният ни парк и добрата подръжка ни позволят безпроблемното и навременно осъществяване на всички наши доставки.

За нас е важно нашите клиенти да останат доволни от услугите ни, професионалността ни и цените които можем да им предложим.

Copyright TOMCHEVI 1989-2024. All rights reserved.

Начало Карта на сайта Контакти