speditor_logo

Ние сме една от първите спедиторски фирми в България започнала работа още през далечната 1989г. и можем да се похвалим с 35г. успешно помагане с износът и вносът на нашите бизнес партньори.

Първоначално само към България и Русия след това към цяла Европа.

Добре познати сме на голям кръг от търговци, износители и вносители в страната и Европа и сме си създали добро име с коректността, бързината, професионалността и надеждността ни във време на критични ситуации.

За нас общуването и задоволяването на нуждите на нашите клиенти е от голямо значение и се стараем в минимални срокове да постигаме целите ни.

Освен спедиция на товари за цял камион също така извършваме и групажна спедиция. В годините сме помогнали за транспортирането на най-различни товари. Винаги се стремим да предоставим оптимален вариант на клиентите ти съобразен с техните изисквания и крайни срокове.

Спедицията се извършва от високо квалифициран екип със сериозни познания относно пратките, маршрутите и дестинациите на вашите товари. Ние ще се отнесем професионално към всяка една пратка независимо колко е малка или голяма.

Copyright TOMCHEVI 1989-2024. All rights reserved.

Начало Карта на сайта Контакти